Reduser budsjettet ditt med gratis spill

Det er mange som ønsker å ta opp et lån til for eksempel bolig eller bil. Men det er ganske skummelt for mange når de skal snakke med banken for første gang, og ikke minst låne så mye penger for første gang. Og det er ikke så rart. For banken skal jo rett og slett bedømme deg og økonomien din. Ikke i forhold til om du gjør en bra jobb eller ikke, men det kan føles litt sånn – selv om de bare vurderer om det å ta opp et lån vil være en god idé for deg akkurat nå. For å gi deg selv litt ekstra selvtillit er det ting du kan gjøre for å bli litt ekstra klar til møtet med banken.

Alle som har tatt et lån vet hvor mye man skal ha oversikt over før man skal snakke med banken, og dette er noe som kan være ganske krevende hvis man ikke vet hva man går til. Ofte vet man ikke engang hva man skal forberede. Dette kan du spørre banken din om, men her får du noen konkrete tips og råd til hvordan du kan gå frem for å gi baken et godt inntrykk av deg!

Reduser utgiftene dine, for eksempel med fugler kryssord

Ja, det høres litt rart ut! Men bare tenk på hvor mye penger vi bruker på forskjellig underholdning hver måned. Dette er faktisk noe banken ser på i budsjettet ditt, så det å velge å kose deg med fugler kryssord er en mye bedre idé enn å for eksempel betale for mange forskjellige strømmetjenester du kanskje ikke bruker lenger engang. Det å løse fugler kryssord er gratis, du kan gjøre det på nett, og i tillegg er det å løse fugler kryssord noe som stimulerer både kunnskapen og konsentrasjonen din. Masse pluss på kontoen der!

Hvis fugler kryssord kanskje ikke helt er noe for deg er det andre gratis spill du kan kose deg med. For eksempel age of war eller andre gratis dataspill som du kan spille på nettet. Det finnes utallige muligheter hvis du vil redusere den delen av budsjettet ditt som har med underholdning å gjøre. Her er noen andre poster du også kan se igjennom og redusere:

  • Hvor mye bruker du på kiosk/bensinstasjon?
  • Hvor mange ganger i uka handler du?
  • Hvor ofte spiser du ute?
  • Hvor mye penger bruker du på byen?

Forbered papirene dine

Det å redusere budsjettet ditt og hva du bruker hver måned er en skikkelig god idé å gjøre før du snakker med banken, for da blir du klar til alle de spørsmålene de kanskje har. Men det er ikke den eneste måten du kan gi banken et godt inntrykk av deg.

Det å ha styr på alle papirene dine og rett og slett komme forberedt er en skikkelig god idé. Det er nemlig ikke utelukkende økonomien din det er snakk om når du skal vurderes til å kunne ta opp et lån, det er også helhetsinntrykket av deg som gjelder, så hvorfor ikke investere litt ekstra der du kan?