Kryptovalutainvestering for nybegynnere

Nytt år nye muligheter. Tenker du at året 2022 skal være det året du endelig begynner med investering? Da har du kommet til rett sted. Vi skal nemlig gi deg en guide til hvordan du kan investere i kryptovaluta som nybegynner.

Det er veldig forståelig at både investering i seg selv og kanskje ikke minst kryptovaluta kan virke skremmende. Likevel så ønsker vi å påpeke at det ikke trenger å være det. Her handler det mye om hvordan du investerer og ikke minst hvor du investerer. Vi skal komme med gode tips slik at det forhåpentligvis vil føles litt tryggere.

Velg en god mynt og en god plattform

Først og fremst er det viktig at du finner en plattform som funker for deg. Du kan lese så mange tips om kryptobørser du bare vil, men til syvende og sist er det viktig at du finner en plattform som fungerer for deg. Finn en plattform som er enkelt å bruke, som du forstår deg på og gjerne en som kan gi litt tips. Når det kommer til guider og tips så fungerer plattformene litt forskjellig. Noen vil kunne tilby Bitcoin Era, mens andre vil kunne tilby en Copy Trader funksjon der du kan kopiere andres investeringer. Finn en som passer for deg og dine behov slik at opplevelsen din av investering blir så god som overhodet mulig.

Deretter er det viktig at du bestemmer deg for en kryptovaluta å investere i. Normalt ville man sagt at du bør velge en som er trygg, men når det kommer til kryptovaluta så er det veldig vanskelig å si at noe er tryggere enn noe annet. Kryptovalutamarkedet opplever enorme svingninger, selv bare i løpet av dagen, så her er det viktig at du er klar over hva du går til. Likevel er det selvfølgelig noe som vil være noe mer sikkert enn annet. XRP gjennomgår for eksempel en del juridiske problemer for tiden, så dette er kanskje ikke helt stedet å starte som nybegynner.

Investering i verdipapirer og andre finansielle produkter

Kanskje tenker du at du gjerne ønsker å investere i Bitcoin. I dag har Bitcoin en helt sinnssyk høy verdi og det vil derfor være vanskelig for de fleste av oss å ha råd til denne mynten. Likevel så har du andre muligheter dersom du skulle ønske å investere i Bitcoin. Denne muligheten kan selvfølgelig benyttes til investering i andre valutaer også. Du kan for eksempel investere i en CFD, en Contract For Difference. Dette er et verdipapir som eksponeres for verdien til mynten den tilhører. Det vil si at du investerer i verdien og ikke i selve mynten. Om du investerer i en CFD så får du muligheten til å investere i Bitcoins vekst, men ikke i selve mynten.

Det kan virke vanskelig å sette seg inn i, men det finnes et hav av gode nybegynner guides og ikke minst god informasjon som gjør at du enkelt kan sette deg inn i det helt grunnleggende. Ikke la frykten for at det skal være vanskelig være det som stopper deg.