Slik kommer du i gang med kryptoinvestering

Å investere i kryptovaluta har blitt utrolig populært de siste årene, og du har helt sikkert hørt en og annen ting om det. Kanskje har du fått med deg at du blant annet har kunnet bruke kryptovaluta til å kjøpe biler, eller at de som investerte noen kroner i Ethereum tidlig har blitt mangemillionærer i da. Uansett hva det er du har hørt så er det ingen tvil om at det er det nye store, og utrolig spennende, men hvordan kan du komme i gang med kryptoinvestering selv?

Kjøp og finn Ethereum kurs på nett

Det er ikke vanskelig å kjøpe kryptovaluta, og du kan enkelt gjøre det over nett. Det er også her du kan lese deg opp på de ulike kryptoene, og bestemme hvilken du vil investere i. Du finner kursene på de ulike kryptovalutaene. Vil du for eksempel investere i Ethereum, så finner du Ethereum kurs på nett. Det er mange som er interessert i Ethereum, som er en av verdens største kryptovaluta. Ethereum er et åpent kryptonettverk, der toknen Ether (ETH) finnes. Ved å søke opp Ethereum kurs

Hva er kryptovaluta?

Først og fremst må vi ta en titt på hva kryptovaluta rent faktisk er. Bare i selve navnet kan det høre litt mystisk, og kanskje til og med ulovlig ut. Sannheten er at det ikke er ulovlig, og hvis man setter seg inn i hva krypto er og hvordan det fungerer, så er det ikke så kryptisk heller. Kryptovaluta er for det første desentraliserte og digitale. Det betyr at de ikke blir regulert av en nasjonal bank, og at de kun finnes online. En desentralisert valuta blir kun regulert av tilbud og etterspørsel. Dette gjør at det er kostnadsfritt å gjennomføre transaksjoner, som dessuten skjer momentant.

I tillegg bruker kryptovaluta en teknologi som kalles blockchain. Denne er der for å gjøre det helt trygt å bruke. Da blir nemlig alle transaksjoner lagret i blokker, og ikke en transaksjon foregår i hemmelighet. På denne måten kan man ikke bli lurt, eller lure noen andre. Det er et slags offentlig bokføringssystem, til tross for at man er helt anonym når man bruker kryptovaluta.

Kjøpe kryptovaluta

Nå når vi vet litt mer om krypotovaluta, og du kanskje har fått sansen for ethereum, så er det på tide å forklare hvordan man investerer i det. Mange nordmenn eier kryptovaluta i dag, og du kan bli en av dem. Du vet allerede at man kjøper kryptovaluta på nett, og det er også her du finner ethereum kurs som du kan bruke til å regne ut hvor mye den er verdt. For å kunne kjøpe kryptovaluta som ethereum må man finne en handelsplattform å gjøre det på. Pass alltid på at denne er trygg og god å bruke, og at den tilbyr de kryptoene du er interessert i å investere i. Deretter oppretter du en bruker, setter inn penger på kontoen, og søker opp den kryptoen du ønsker å investere i. Du bestemmer selv hvor mange du vil kjøpe. Når kjøpet er gjennomført eier du krypto, og du kan selv velge når du vil selge de, eller bruke de.